EDUCACIÓ MUSCULAR

Aquest concepte és la clau del meu treball. Sóc entrenador personal, des del 2006, i el que he anat aprenent i practicant durant aquests anys m’ha dut cap al desenvolupament d’aquest concepte.

Axial Entrenament

Per tenir un sistema muscular equilibrat i fort .

En siguem conscients o no, la gent del carrer tenim una gran falta de coneixement sobre el nostre físic, ja no només coneixement teòric sinó també pràctic. Sembla que la dita clàssica “mens sana in corpore sano” ja no sigui actual, i que creguem que podem tenir una ment sana sense tenir cura del cos.

Degut al nostre ritme de vida, degut al l’historia de càrregues que apliquem al nostre cos (esportiu, de feines sedentàries o físiques, emocional…), degut a la manca d’activitat física en molts casos i a la desconnexió amb el nostre físic, hi ha àrees musculars en les que no hi tenim el control adequat. I per control vull dir força.
A través dels anys, l’estudi i la pràctica, he après a fer contraure tota la musculatura esquelètica de forma voluntària i a comunicar-ho a la gent que treballa amb mi.

Com millorar?

No és un procés ni fàcil ni ràpid i depèn molt de cada persona, però la constància fa que tothom sigui capaç d’aprendre i millorar la seva contractibilitat i, per tant, la seva capacitat de generar força.

El fet de tenir consciència sobre quina musculatura té un adequat control i quina no em permet treballar a fons les determinades àrees de debilitat i això fa que a mig termini la persona guanyi equilibri muscular.

En el fons el que pretenc amb el desenvolupament d’aquesta idea és que la gent que treballa amb mi millori en el coneixement del propi cos augmentant-ne el seu control i, gràcies a això, que es tradueixi en un cos més fort i més sa.

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /usr/home/axialentrenament.cat/web/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1800 Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 32768 bytes) in /usr/home/axialentrenament.cat/web/wp-content/plugins/elementor/core/logger/loggers/logger-interface.php on line 1