EDUCACIÓ MUSCULAR

Aquest concepte és la clau del meu treball. Sóc entrenador personal, des del 2006, i el que he anat aprenent i practicant durant aquests anys m’ha dut cap al desenvolupament d’aquest concepte.

Axial Entrenament

Per tenir un sistema muscular equilibrat i fort .

En siguem conscients o no, la gent del carrer tenim una gran falta de coneixement sobre el nostre físic, ja no només coneixement teòric sinó també pràctic. Sembla que la dita clàssica “mens sana in corpore sano” ja no sigui actual, i que creguem que podem tenir una ment sana sense tenir cura del cos.

Degut al nostre ritme de vida, degut al l’historia de càrregues que apliquem al nostre cos (esportiu, de feines sedentàries o físiques, emocional…), degut a la manca d’activitat física en molts casos i a la desconnexió amb el nostre físic, hi ha àrees musculars en les que no hi tenim el control adequat. I per control vull dir força.
A través dels anys, l’estudi i la pràctica, he après a fer contraure tota la musculatura esquelètica de forma voluntària i a comunicar-ho a la gent que treballa amb mi.

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /usr/home/axialentrenament.cat/web/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1800 Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 32768 bytes) in /usr/home/axialentrenament.cat/web/wp-content/plugins/elementor/core/logger/loggers/logger-interface.php on line 1