LES EINES DE L'ESTUDI

AXIAL ENTRENAMENT

Treball amb forces reactives.

El treball en la nostra màquina OMEGA és especial i únic a nivell europeu. La característica principal és que la resistència que rebran les nostres articulacions i musculatura és de la mateixa magnitud i direcció, i sentit contrari a la força que apliquem nosaltres. Això vol dir que s’adapta a la perfecció a les capacitats de generar força de cada individu, en cada moment determinat. Seguretat en el nostre entrenament.

Per tant, apte i ideal per treballar tant a nivell de recuperació de lesions i postcirurgies on, probablement, les circumstàncies de la persona s’han pogut veure afectades enormement i on les càrregues de força hauran de ser necessàriament molt baixes, com per l’esportista d’èlit o amater que pretén millorar les seves prestacions en el seu esport incrementant els seus nivells de força.

La medició del treball realitzat ens dóna una informació que no podem aconseguir de manera fiable amb cap altra eina en el mercat.

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /usr/home/axialentrenament.cat/web/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1085 Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 32768 bytes) in /usr/home/axialentrenament.cat/web/wp-content/plugins/elementor/core/logger/loggers/logger-interface.php on line 1