LES EINES DE L'ESTUDI

AXIAL ENTRENAMENT

Treball amb forces reactives.

El treball en la nostra màquina OMEGA és especial i únic a nivell europeu. La característica principal és que la resistència que rebran les nostres articulacions i musculatura és de la mateixa magnitud i direcció, i sentit contrari a la força que apliquem nosaltres. Això vol dir que s’adapta a la perfecció a les capacitats de generar força de cada individu, en cada moment determinat. Seguretat en el nostre entrenament.

Per tant, apte i ideal per treballar tant a nivell de recuperació de lesions i postcirurgies on, probablement, les circumstàncies de la persona s’han pogut veure afectades enormement i on les càrregues de força hauran de ser necessàriament molt baixes, com per l’esportista d’èlit o amater que pretén millorar les seves prestacions en el seu esport incrementant els seus nivells de força.

La medició del treball realitzat ens dóna una informació que no podem aconseguir de manera fiable amb cap altra eina en el mercat.

Treball amb resitències inercials.

La combinació dels dos tipus de resistència conjuntament amb la reactiva ens permet estimular un ventall molt ampli de graus d’intensitat per reclutar els diferents tipus de fibra muscular de què disposa cada persona, gaudint d’aquesta manera d’un benefici en cada articulació del cos més gran.

Activació Muscular.

Les Tècniques d’Activació Muscular són un conjunt de tècniques basades en el coneixement en biomecànica i en el funcionament de com el Sistema Nerviós controla el nostre Sistema Muscular. El seu objectiu és valorar i identificar desajustos de força muscular, àrees de debilitat.

Shortening Training.

L’entrenament en Shortening és un tipus de treball on el que pretenem és contraure, de forma voluntària i no només reflexa, la musculatura fins a aconseguir la seva màxima deformació lineal. D’aquesta manera fem que el bucle comunicatiu entre Sistema Nerviós Central i fibra muscular concreta rebi la màxima atenció possible degut a una deformació de les membranes cel·lulars d’aquestes fibres musculars i la conseqüent mecanotransducció.

Són un tipus d’eines que em permeten ser molt específic a l’hora de treballar amb la persona. I això fa que puguem ser precisos a l’hora de fer aquests ajustos que busquen l’equilibri i la simetria en el control del cos.

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /usr/home/axialentrenament.cat/web/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1800 Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 73728 bytes) in /usr/home/axialentrenament.cat/web/wp-content/plugins/elementor/includes/autoloader.php on line 269