SOBRE MI

AXIAL ENTRENAMENT

XAVI RECUERO.

Educador en actiu en mecànica de l’exercici, treballant com a entrenador personal des del 2006 i practicant de diversos esports des de jove. Sóc un convençut de l’enorme impacte que pot tenir en la salut de cada individu la millora de la força física.

La majoria de malalties actuals, ja siguin psicològiques, metabòliques o traumàtiques tenen, sense cap mena de dubte, una gran relació amb la poca activitat física que practica la gent a dia d’avui.

Si tots fóssim més actius físicament i visquéssim més d’acord amb com la nostra espècie ha anat evolucionant al llarg de la nostra història tindríem una societat més equilibrada i justa. Si, a més, féssim exercici correctament, seria més sana.

Gràcies als estudis en Biomecànica en els que segueixo formant-me i avançant, m’he especialitzat en les Tècniques d’Activació Muscular (formació EEUU), en tècniques i teràpies manuals (Resistance Institute), en anàlisi i aplicació en màquines de resistència variable i en suport al desenvolupament de noves màquines.

Afirmo que l’ésser humà és, com qualsevols altre animal, una meravella modelada per l’evolució durant milions d’anys, una màquina d’adaptar-se al seu entorn i la seva activitat.

No és fins fa poques dècades que la nostra vida ha pres una direcció, gràcies a la tecnologia, cada cop més allunyada de la consciència del nostre cos i més focalitzada en unes activitats on hi perd protagonisme. Això ens està duent a “desconnectar-nos” cada cop més d’aquesta increïble eina de la qual tots disposem des que naixem.

El que pretenc al centre serà educar tota persona que treballi amb mi en aquesta tasca de recuperar el control del cos i optimitzar-lo a través d’una obra d’art de l’enginyeria evolutiva, la contracció muscular, i fer augmentar d’aquesta manera la seva força.